Comments by "Widdekuu91" (@Widdekuu91) on "Julia moet jaar revalideren na pitbullaanval - Omroep West" video.

  1. Ik wil wel even benadrukken dat meer dan 50% van de aanvallen (die een operatie nodig hadden, dus we spreken echt over grote schade) op kleine kinderen en volwassenen, van een pitbull komt. Die cijfers zijn gewoon beschikbaar en die studies zijn regelmatig ververst en kloppen nog steeds. De rest van de dieren (zegmaar 40% van de beten) komt van allerlei honden, dus van chihuahua tot labrador. Oftewel, dat is niet één soort hond, dat is allerlei honden die dat eens een keertje doen. De conclusie is dus, dat de pitbull wel degelijk gevaarlijk is. Hij is ook gefokt, door de mens, om een pit-bull te worden. De pit is het Engelse woord voor een soort wedstrijds-ring, en bul is het woord voor stier. Hij is de vervanging geweest, vroeger, voor een stier in de vecht-ring. Hij is de pit-bull geworden. Daarom zijn ze erop gefokt om 1. nooit los te laten na een beet, terwijl andere honden meestal losse beten geven, op meerdere plekken. 2. Vooral te rukken aan de huid (het vlees los te scheuren) en ondertussen vast te houden, terwijl, zoals net gezegd, een andere soort hond dat niet doet 3. Geen zwakte te tonen en dus door te gaan met vechten tot de pitbull erbij neervalt en 4. Om niet aan te geven wanneer ze aanvallen, want daar heb je een voordeel mee bij een vechthond. Het is niet de hond z'n schuld, dat hij gefokt is om de op-één-na agressiefste hondensoort te zijn die er is. Hij is door de mens zo gemaakt. Daarom is het belangrijk dat pitbulls behandeld worden zoals we stieren en beren behandelen. Niet als huisdier, niet als gezelschapsdier en niet als knuffeldier voor de kleintjes. Je kunt zeggen dat het aan de opvoeding ligt, maar het is oneerlijk naar de pitbull om net te doen alsof de mens dat karakter niet ver-fokt heeft, want dat hebben ze wel. En als je denkt van niet, lees dan het bovenstaande nog maar eens een keertje.
    1
  2. Ik wil wel even benadrukken dat meer dan 50% van de aanvallen (die een operatie nodig hadden, dus we spreken echt over grote schade) op kleine kinderen en volwassenen, van een pitbull komt. Die cijfers zijn gewoon beschikbaar en die studies zijn regelmatig ververst en kloppen nog steeds. De rest van de dieren (zegmaar 40% van de beten) komt van allerlei honden, dus van chihuahua tot labrador. Oftewel, dat is niet één soort hond, dat is allerlei honden die dat eens een keertje doen. De conclusie is dus, dat de pitbull wel degelijk gevaarlijk is. Hij is ook gefokt, door de mens, om een pit-bull te worden. De pit is het Engelse woord voor een soort wedstrijds-ring, en bul is het woord voor stier. Hij is de vervanging geweest, vroeger, voor een stier in de vecht-ring. Hij is de pit-bull geworden. Daarom zijn ze erop gefokt om 1. nooit los te laten na een beet, terwijl andere honden meestal losse beten geven, op meerdere plekken. 2. Vooral te rukken aan de huid (het vlees los te scheuren) en ondertussen vast te houden, terwijl, zoals net gezegd, een andere soort hond dat niet doet 3. Geen zwakte te tonen en dus door te gaan met vechten tot de pitbull erbij neervalt en 4. Om niet aan te geven wanneer ze aanvallen, want daar heb je een voordeel mee bij een vechthond. Het is niet de hond z'n schuld, dat hij gefokt is om de op-één-na agressiefste hondensoort te zijn die er is. Hij is door de mens zo gemaakt. Daarom is het belangrijk dat pitbulls behandeld worden zoals we stieren en beren behandelen. Niet als huisdier, niet als gezelschapsdier en niet als knuffeldier voor de kleintjes. Je kunt zeggen dat het aan de opvoeding ligt, maar het is oneerlijk naar de pitbull om net te doen alsof de mens dat karakter niet ver-fokt heeft, want dat hebben ze wel. En als je denkt van niet, lees dan het bovenstaande nog maar eens een keertje.
    1
  3. 1
  4. 1
  5. 1
  6. 1
  7. Meer dan 50% van de aanvallen (die een operatie nodig hadden, dus we spreken echt over grote schade) op kleine kinderen en volwassenen, van een pitbull komt. Die cijfers zijn gewoon beschikbaar en die studies zijn regelmatig ververst en kloppen nog steeds. De rest van de dieren (zegmaar 40% van de beten) komt van allerlei honden, dus van chihuahua tot labrador. Oftewel, dat is niet één soort hond, dat is allerlei honden die dat eens een keertje doen. De conclusie is dus, dat de pitbull wel degelijk gevaarlijk is. Hij is ook gefokt, door de mens, om een pit-bull te worden. De pit is het Engelse woord voor een soort wedstrijds-ring, en bul is het woord voor stier. Hij is de vervanging geweest, vroeger, voor een stier in de vecht-ring. Hij is de pit-bull geworden. Daarom zijn ze erop gefokt om 1. nooit los te laten na een beet, terwijl andere honden meestal losse beten geven, op meerdere plekken. 2. Vooral te rukken aan de huid (het vlees los te scheuren) en ondertussen vast te houden, terwijl, zoals net gezegd, een andere soort hond dat niet doet 3. Geen zwakte te tonen en dus door te gaan met vechten tot de pitbull erbij neervalt en 4. Om niet aan te geven wanneer ze aanvallen, want daar heb je een voordeel mee bij een vechthond. Het is niet de hond z'n schuld, dat hij gefokt is om de op-één-na agressiefste hondensoort te zijn die er is. Hij is door de mens zo gemaakt. Daarom is het belangrijk dat pitbulls behandeld worden zoals we stieren en beren behandelen. Niet als huisdier, niet als gezelschapsdier en niet als knuffeldier voor de kleintjes. En mensen kunnen zeggen dat het aan de opvoeding ligt, maar het is oneerlijk naar de pitbull om net te doen alsof de mens dat karakter niet ver-fokt heeft, want dat hebben ze wel.
    1
  8. 1
  9.  @dvb8637  Ik wil wel even benadrukken dat meer dan 50% van de aanvallen (die een operatie nodig hadden, dus we spreken echt over grote schade) op kleine kinderen en volwassenen, van een pitbull komt. Die cijfers zijn gewoon beschikbaar en die studies zijn regelmatig ververst en kloppen nog steeds. De rest van de dieren (zegmaar 40% van de beten) komt van allerlei honden, dus van chihuahua tot labrador. Oftewel, dat is niet één soort hond, dat is allerlei honden die dat eens een keertje doen. De conclusie is dus, dat de pitbull wel degelijk gevaarlijk is. Hij is ook gefokt, door de mens, om een pit-bull te worden. De pit is het Engelse woord voor een soort wedstrijds-ring, en bul is het woord voor stier. Hij is de vervanging geweest, vroeger, voor een stier in de vecht-ring. Hij is de pit-bull geworden. Daarom zijn ze erop gefokt om 1. nooit los te laten na een beet, terwijl andere honden meestal losse beten geven, op meerdere plekken. 2. Vooral te rukken aan de huid (het vlees los te scheuren) en ondertussen vast te houden, terwijl, zoals net gezegd, een andere soort hond dat niet doet 3. Geen zwakte te tonen en dus door te gaan met vechten tot de pitbull erbij neervalt en 4. Om niet aan te geven wanneer ze aanvallen, want daar heb je een voordeel mee bij een vechthond. Het is niet de hond z'n schuld, dat hij gefokt is om de op-één-na agressiefste hondensoort te zijn die er is. Hij is door de mens zo gemaakt. Daarom is het belangrijk dat pitbulls behandeld worden zoals we stieren en beren behandelen. Niet als huisdier, niet als gezelschapsdier en niet als knuffeldier voor de kleintjes. Je kunt zeggen dat het aan de opvoeding ligt, maar het is oneerlijk naar de pitbull om net te doen alsof de mens dat karakter niet ver-fokt heeft, want dat hebben ze wel. En als je denkt van niet, lees dan het bovenstaande nog maar eens een keertje.
    1
  10. Ik wil wel even benadrukken dat meer dan 50% van de aanvallen (die een operatie nodig hadden, dus we spreken echt over grote schade) op kleine kinderen en volwassenen, van een pitbull komt. Die cijfers zijn gewoon beschikbaar en die studies zijn regelmatig ververst en kloppen nog steeds. De rest van de dieren (zegmaar 40% van de beten) komt van allerlei honden, dus van chihuahua tot labrador. Oftewel, dat is niet één soort hond, dat is allerlei honden die dat eens een keertje doen. De conclusie is dus, dat de pitbull wel degelijk gevaarlijk is. Hij is ook gefokt, door de mens, om een pit-bull te worden. De pit is het Engelse woord voor een soort wedstrijds-ring, en bul is het woord voor stier. Hij is de vervanging geweest, vroeger, voor een stier in de vecht-ring. Hij is de pit-bull geworden. Daarom zijn ze erop gefokt om 1. nooit los te laten na een beet, terwijl andere honden meestal losse beten geven, op meerdere plekken. 2. Vooral te rukken aan de huid (het vlees los te scheuren) en ondertussen vast te houden, terwijl, zoals net gezegd, een andere soort hond dat niet doet 3. Geen zwakte te tonen en dus door te gaan met vechten tot de pitbull erbij neervalt en 4. Om niet aan te geven wanneer ze aanvallen, want daar heb je een voordeel mee bij een vechthond. Het is niet de hond z'n schuld, dat hij gefokt is om de op-één-na agressiefste hondensoort te zijn die er is. Hij is door de mens zo gemaakt. Daarom is het belangrijk dat pitbulls behandeld worden zoals we stieren en beren behandelen. Niet als huisdier, niet als gezelschapsdier en niet als knuffeldier voor de kleintjes. Je kunt zeggen dat het aan de opvoeding ligt, maar het is oneerlijk naar de pitbull om net te doen alsof de mens dat karakter niet ver-fokt heeft, want dat hebben ze wel. En als je denkt van niet, lees dan het bovenstaande nog maar eens een keertje.
    1